Nyheter Juni 10

HMS 4.0

Det er like før sommerferien, undervisningen for vår semestret er over og aktiviteter trappes ned. Da er det på tide å oppdatere våre HMS-sider. Oppdateringen er såpass at vi går fra versjon 3.5 til 4.0. Nå som denne oppdateringen kommer i slutten av et semester, har faglærere god tid til å studere HMS-sidene før undervisningen starter til høsten 2010.

Innholdet er stort sett det samme som før. Endringer nå går ut på design og UI (user intereface) og brukervennlighet. Håper vi. De fire-fem sidene som dekket HMS tidligere er slått sammen. Nå er det mulig å finne frem alt fra hjemmesiden,  alle (i hvert fall de fleste) sider er tagget og søkefunksjonen fungerer bedre. Det som det ikke er endret på er kjemikalielisten. Her skal det bli store endringer etter hvert og det usikkert om vi kan beholde våre kjemikalie sider i den formen de er nå. VWR er ikke lenger hovedleverandør, dvs. at stort sett all informasjon om innkjøp er uaktuell (siste kolonne). Det er kommet nye Risiko og Sikkerhets- kategorier, men de er pr dags dato ikke formelt innført. Dermed venter vi å instruks om rutiner omkring kjemikalielister og risiko.

Presentasjon

Ellers er en ny introduksjonsvideo på plass og lettere å få øye på, og de ulike skjema (HMS, bestilling, o.l.) samlet og er lettere å finne. Og siste, men ikke minst noen gadget er lagt inn. Nå kan du, så langt Google greier det, få oversatt HMS sidene våre til ditt foretrukne språk.

Nye MRSA instrukser

En av de få endringene er nye MRSA instruks fra UNN. Du finner disse som PDF under Alle Skjema i HMS hjemmesiden.